30 Temmuz 2019 Salı

Kraliçe Emma Yaz Sarayı

Kraliçe Emma Yaz Sarayı, ondokuzuncu yüzyılda yapılan saray, Kraliçe Emma ve kocası Kral Kamehameha IV'ün yazlık evi olarak yapılmış.Honolulu'nun gürültüsünden ve sıcağından bir kaçış olan bu huzurlu ev, prestijli Edinburgh Dükü gibi ünlü kraliyet ziyaretçileri için de bir destinasyondu.
Sea Life Park Hawaii 

Hononlulu’da yer alan bu muhteşem okyanus yaşamı parkı, çok çeşitli yaratıklarla yakın ve kişisel olmak için sayısız fırsat sunmaktadır. Büyük havuzlarda sergilenen düzinelerce resif türünden yunuslar ve deniz aslanlarından, akrobatik gösterilere kadar, tadını çıkaracak çok şaşırtıcı hayvanlarla karşılaşma şansınız var.

Honolulu’da Yapmadan Dönmeyin Listesi 

Japon ve Polinezya mutfağı ağırlıklı Honolulu yemeklerin, tatmadan özellikle Poke yemeden dönmeyin. Waikiki sahillerinde sörf deneyimi mutlaka yaşamalısınız. Pasifik Okyanusu’nun köpekbalıklarını yakından görmek isterseniz birçok turun bu tarz etkinlikler düzenlediğini unutmayın. Gitmeden önce belki dalış belki tekne turu olarak tercih edebilirsiniz.

 İkinci Dünya Savaşı "Pasifik'teki Valor" Ulusal Anıtı'nı ziyaret edin ve Pearl Harbor'daki saldırı hakkında bilgi edinin. Tarihi Dole Plantasyonunda Hawaii'nin tadına bakın Sunset Beach, Banzai Pipeline ve Waimea Bay gibi ünlü North Shore sörf noktalarını görün ve çevreleyen efsaneleri dinleyin. Nu'uana Pali Gözlem Noktası'ndaki manzaraları deneyimleyin ve Nu'uanu'nun antik Hawaii muharebesi sahasındaki güzel manzaraları izleyin. Hawaii'nin Hawaii'deki en çok fotoğraflanan yerlerinden birini görüp, Elvis Presley’in Blue Hawaii'yi çektiği yerleri görün.

Turlar ile ilgili bilgi almak için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder